8 januari 2015

Sheikh Zayed Grand Mosque

Denna moské var verkligen underbar! Så sjukt vacker, fick kalla kårar och kunde inte sluta att ta bilder. Sheikh Zayed Grand är världens åttonde största moské och ligger i Abu Dhabi.
Vi anlände på förmiddagen och då låg det en tjock dimma ovanför oss, så att man inte ens kunde se tornens slut. Vi fick en guidad rundtur och gick in i själva moskén. Inne skulle man inte ha skor på sig och på golvet låg en heltäckande handvävd matta. Från taket hängde fyra gigantiska kristallkronor och väggarna pryddes av målningar och mosaik.

Om ni bara har möjligheten ska ni verkligen besöka denna moské, man fattar inte hur allting är byggt, så sjukt noggrant var allting gjort. Blandningen av vitt och guld är så sjukt vackert och stilrent. Här under är bara några få bilder av alla de jag tog. Dessa är några av mina favoriter från resan, och definitivt inte de enda ni kommer att få se :)
4 kommentarer:

 1. Hej! måste bara komma och skriva hit ett beröm. Du tar verkligen jätte fina bilder och det är ingen skillnad i vilken miljö du tar dem i. Utomlands, hemma, ute etc., du får alltid jätte fina bilder. Är lite avundsjuk på det, för att skulle vilja ta lika fina som du, men lyckas aldrig.
  Du har btw en jätte fin blogg, med bra kvalite'.
  Fortsätt som du har gjort hittills, det vore trevligt. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack snälla, du fattar inte hur glad jag blev! :) Ett tips till dig är bara att öva, öva öva. Jag har fotat i flera år och därför har jag också utvecklats mycket. Om du har en systemkamera så lönar det sig att läsa om alla inställningar och pröva att ändra de för att se hur de påverkar bilderna. Jag är säker på att du också tar eller kommer att ta jätte fina bilder :) Kram!

   Radera
 2. wow!!! sjukt fina bilder!

  SvaraRadera